Introducere

Site-ul (numit in continuare “site”) este administrat de FAVIA COMPROD SRL, cu sediul social în SAT ORBEASCA DE JOS COM. ORBEASCA, STR. IVANICILOR, NR.28, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J34/911/2021  având CUI 45226599 (numită in continuare “FAVIA COMPROD).

Informatiile continute de acest site sunt cu scop informativ și sunt adresate clientilor FAVIA COMPROD SRL si nu se aplica altor jurisdictii. FAVIA COMPROD SRL nu-si asuma responsabilitatea pentru acuratetea acestora dar va face tot posibilul pentru ca datele continute de acest site sa fie cat mai corecte si mai actuale. De asemenea, FAVIA COMPROD SRL isi rezerva dreptul de a modifica specificatiile produselor sau serviciilor descrise pe acest site in orice moment, fara nicio notificare prealabila.

Legi si jurisdictii

Acest site a fost creat si functioneaza in concordanta cu legile in vigoare in Romania. Pentru reglarea oricaror dispute referitoare la acest site, legile si tribunalele din Romania vor avea jurisdictie exclusiva.

Accesul

Utilizatorii au acces limitat, in interes personal, pe site-ul nostru. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.

Accesul limitat nu ii confera dreptul utilizatorului de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde / revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor proprietarului site-ului, fara acordul prealabil scris al acesteia.

Copyright

Toate materialele integrate in acest site sunt proprietatea intelectuala a FAVIA COMPROD SRL sau a partenerilor sai. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, exceptand perioada de care este nevoie sa fie vizualizate on-line. Totusi, paginile complete ale site-ului pot fi tiparite daca sunt destinate a fi folosite in scop strict personal.

Acceptarea termenilor si conditiilor

Website-ul www.reveliondevis.ro se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.

Politica de Retur

a) Biletele achizionate  nu mai poate fi returnate

b) biletele achiziționate se pot returna doar in eventualitatea putin probabilă a anulării evenimentului, in următoarele condiții:

– Bilete fizice: se pot trimite biletele prin curier (pe cheltuiala proprie a Clientului cumpărător) la sediul Reina Events North (vezi adresa postala de la secțiunea „contact”), contravaloarea biletelor returnate (fără taxele de curierat, de transfer bancar, sau taxe de procesare – conform condițiilor de vânzare de bilete ale www.reveliondevis.ro) se va returna in contul bancar indicat de persoana care a achiziționat biletele in 14 zilelucrătoare de la data primirii acestora (dacă nu este anunțată către clienți o alta perioada de timp de retur bani, pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati pe irina@reinaevents.ro

– E-ticket: (bilete achitate online și primite via e-mail)  se va trimite o solicitare de retur pe adresa de e-mail irina@reinaevents.ro,contravaloarea e-ticket-ului se va restitui in contul din care a fost achitat, in 14 zile lucrătoare .

0720769894 | Cumpără Bilete